Posao

Danas se na jednu poziciju za posao prijavi preko 1000 kandidata. Ako dodamo veliku svetsku ekonomsku krizu čije se posledice još osećaju i dodatne probleme koje je aktuelni „Covid 19“ izazvao, jasno je da je situacija na ovom terenu veoma složena. Dodatnu nervozu stvaraju namešteni konkursi za posao i činjenica da poslodavci često nemaju nameru ni da Vam odgovore na prijavu na konkurs koju ste poslali, a koja je verovatno odavno završila u kanti. Sve ovo stvara dodatnu nervozu, razočaranost i situaciju čini još težom.

Mi od običnog, pravimo idealnog kandidata za posao.

Prvi korak su konsultacije sa Profom. Kroz prijatan razgovor, definišemo ciljeve i idemo prema njihovom ostvarivanju. Konsultacije i razgovor nam u velikom delu daju smernice, ali to nije dovoljno.

Drugi korak je testiranje ličnosti i profesionalna orijentacija. Na osnovu najsavremenijih inostranih testova koji se već decenijama koriste u celom svetu, jedinstvenom dijagnostikom nepogrešivo tačno dobijamo rezultate koji nam jasno govore koji posao je  najbolji za kandidata. Ovi testovi naročito su potrebni kod kandidata koji se „traže“, često menjaju poslove i ni na jednom poslu se ne ostvaruju, ali i za one koji prvi put traže posao i žele da ovaj proces što uspešnije savladaju.

Naši testovi pokazaće Vam u kojoj industriji ste najbolji i kojiposao, možete savladati bez ekstremnih napora i nepotrebnog stresa. Tim doktora psihologije, psihoterapeuta, međunarodno verifikovanih trenera, sa višedecenijskim iskustvom u praksi, zajedno sa Vama radi analizu testiranja i dodatne sesije kako bi odabrali najbolje za Vas.

Za Vas smo osmislili poslovni paket koji obuhvata.

 • POČETNO TESTIRANJE
  • TEST LIČNOSTI
  • PROFESIONALNA ORIJENTACIJA
  • TESTIRANJE NIVOA POZNAVANJA ENGLESKOG JEZIKA (A1-C2)
  • TESTIRANJE POZNAVANJA OFFICE 365
 • STRUČNA PRAKSA U „CILJANOJ“ KOMPANIJI
 • OBUKA PROFESIONALNO PISANJE CV NA SRPSKOM I ENGLESKOM JEZIKU
 • PRIPREMA ZA INTERVJU ZA POSAO
 • STRUČNE OBUKE PRILAGOĐENE POZICIJI ZA KOJU APLICIRATE

DODATNI KURSEVI, OBUKE

 • ENGLESKI JEZIK
 • OFFICE 365
 • PROFESIONALNO PISANJE CV

Za Vas je najvažnije da se izdvojite od ostalih kandidata za posao. U poslovnom paketu, imate mogućnost da savladate osnovne poslovne veštine komunikacije, korespodencije, prodaje, a za one kojima je ovo prvi posao imamo specijalni program „INTERNSHIP“ gde se kandidatima pruža mogućnost da u nekim od najpriznatijih kompanija steknu radno iskustvo u periodu od jednog do šest meseci rada. U tom periodu kandidat radi u timu zajedno sa ostalim iskusnim kolegama i od svakoga od njih uči nove poslovne veštine. Svrha ovog programa jesu preporuke koje se svuda u svetu priznaju često više i od diplome stečene na nekom od fakulteta. Najbolji kandidati često dobijaju ponudu da zasnuju i stalni radni odnos u kompaniji, ako se pokažu kao perspektivni kandidati. Po završetku kandidat u našem centru prolazi kroz finalno testiranje i simulaciju razgovora za posao koji vode direktori HR sektora vodećih svetskih kompanija, koji su deo našeg tima. Otklanjajući sve nedostatke i sa kompletnom prikupljenom dokumentacijom, kovertiranom na našem memorandumu kandidat potpuno spremljen odlazi na razgovor za posao. Pored stečene sigurnosti, kandidat nosi spremljene i složene priloge uz CV, koji je profesionalno sastavljen, sa profesionalnom slikom, u bojama kompanije i postaje idealan kandidat jer pored CV-ja, on dostavlja i međunarodno priznati sertifikat o poznavanju jezika, poznavanju Office365 paketa, dodatnih ciljanih sertifikata za poziciju za koju aplicira, ali i pisma preporuke kompanije gde je odradio stručnu praksu, pismo preporuke našeg centra i profesionalno sastavljeno motivaciono pismo u kome se jasno izlaže zašto je on idealan kandidat za posao.