Menadžeri

Radite na pozicijama koje jesu ili pretenduju da budu menadžerske i želite da se dodatno profesionalno edukujete.

Danas je menadžerska stolica primamljiva, ali bez permanentne dodatne edukacije, stari menadžeri lako gube svoje pozicije i zamenjuju ih novi, lovci na inostrane sertifikate, obučeni menadžeri sa stranim diplomama i usavršavanjima na najvišem nivou.

Za Vas smo osmislili „menadžerski paket“

Prvi korak su konsultacije sa Profom i njegovim timom. Kroz prijatan razgovor, definišemo kratkoročne i dugoročne ciljeve i idemo prema njihovom ostvarivanju. Konsultacije i razgovor nam u velikom delu daju smernice, ali to nije dovoljno.

Drugi korak je testiranje ličnosti i profesionalno testiranje menadžera. Na osnovu najsavremenijih inostranih testova koji se već decenijama koriste u celom svetu, jedinstvenom dijagnostikom nepogrešivo tačno dobijamo rezultate koji nam jasno govore koji poslovne veštine kandidat ima, a na kojim veštinama treba raditi, kako bi napredovao. Ovi testovi naročito su potrebni kod kandidata koji već neko vreme obavljaju menadžersku funkciju i nikako da napreduju. Jasno definisanim obukama, nadograđujemo vaše poslovno znanje i umnožavamo ga u kratkom periodu, što će se veoma brzo reflektovati na poboljšanje rezultata u kompaniji u kojoj radite, a Vaš rad postaje primećen kroz ostvarene rezultate.

Naši testovi pokazaće Vam u kojoj industriji ste najbolji i koji posao, možete savladati bez ekstremnih napora i nepotrebnog stresa. Tim doktora psihologije, psihoterapeuta, međunarodno verifikovanih trenera, sa višedecenijskim iskustvom u praksi, zajedno sa Vama radi analizu testiranja i dobijate dodatne sesije kako bi odabrali najbolje edukacije za Vas.

Za Vas su u prvom poslovnom paketu najpotrebnije sledeće obuke i usavršavanja.

Coaching 1:1

Mentoring1:1

Poslovni engleski jezik 1:1

Ostale obuke prema proceni tima i mogućnostima kandidata.