KLINIKA ZA OBRAZOVANJE

DA LI STE ČULI ZA KLINIKU ZA OBRAZOVANJE ? 

Klinika za obrazovanje je nastala u sklopu projekata „Pitaj Profu“ i „Profa.rs“ Početak je bio težak, kao i obično, jer je bilo potrebno povezati više stvari u jednu, pa je nekako naziv Klinika za obrazovanje bio prvi radni naziv, sadašnjeg „MEĐUNARODNOG CENTRA ZA OBRAZOVANJE I LIČNI RAZVOJ DOO“. 

Klinika za obrazovanje

Zašto klinika za obrazovanje?

Pa kao i svaka druga klinika i naša klinika za obrazovanje funkcioniše na isti način. Razlog je poznat, državni sistem je u jednom trenutku posustao, zatajio i zaglavio se kao auto u velikom blatu i već godinama nikako da izadje iz njega. U Autu su nažalost ostali zaglavljeni i profesori, ali i djaci i edukacija zajedno sa njima. Privatni sektor prepoznao je priliku i ponudio novu savremenu opremu, pokupio najbolje doktore, profesore, naučnike i implementirao ih u 22. vek koji je pred vratima.

Da li je borba fer? Moglo bi se danima o tome polemisati, ali uporedite sami odlazak u državnu i privatnu ambulantu, bolnicu i prosudite sami šta vam više prija. 
Naša klinika bavi se obrazovanjem. Prepoznali smo ogoromnu prazninu u obrazovanju na svim nivoima i rešili da je popunimo znanjem. Predpostavljate, u našoj klinici leči se obrazovanje.

Uspešno lečimo akutne bolesti koje su ga napale od kupljenih diploma, ispita položenih na slušalice, prepisanih kontrolnih zadataka i sličnih manipulacija koje su dovele do toga da imate papir koji ništa vredi osim ako se ne bavite poslovima koji jedino takve papire i traže.

Postoje takvi poslovi i neki ljudi su veoma uspešni u njima, ali oni nisu predmet ove priče, jer njih lečimo u specijalnim odeljenjima. 

Kako da 4 ili više godina nadoknadimo u kratkom periodu, pitanje je koje nam stalno postavljaju i kakvi smo mi to čarobnjaci kada dajemo garanciju 100%. Da dobro ste pročitali, dajemo garanciju za naš rad, jer smo okupili najbolje, da bi vi bili najbolji. Vi, da upravo Vi ste ključ i ako dodjete kod nas u kliniku, morate nas slušati kao da lečimo bolesti zavisnosti. 

MI PRODAJEMO ZNANJE NE DIPLOME ! 

Upravo tako, kod nas kupujete znanje i skupo ga plaćate ako ne želite da se potrudite i dobro zagrejete stolicu. Kod nas nema varanja na kartama, jer jako dobro igramo karte, nema izgovora, izvlačenja, neurađenih domaćih zadataka i foliranja u svakom smislu reči.

Pokušali su u početku da nas prevare raznim manipulacijama i morali smo smisliti način da im doskočimo i uspeli smo. Cena je bila da smo dodatno angažovali vrhunske psihoterapeute, doktore psihologije koji ne  retko traže da na razgovor dodjete i sa roditeljima ako ste do 24 godine starosti i ako je to moguće naravno.  

Naše metode su savremene, proverene u skoro svim zemljama na svetu i posle izlaska za naše klinike izlazite kao novi poslovni ljudi, spremni za nove radne pobede i poslovne izazove. Danas svi ozbiljni poslodavci angažuje interne ili externe HR službe i od Vas se već na prvo razgovoru za posao traži da pokažete primetno znanje. Poslodovac Vas više ne pita koju diplomu imate, već šta znate da radite, koliko novca možete da mu zaradite i pismeni dokaz da ste prava osoba za posao.

Ono što važno da znate je da sa našom otpusnom listom imate veoma jake karte, a mogućnost da koristite naše ime koje piše u memorandumu dodatni je signal poslodavcu da je neko pre njega uradio dobar posao i proverio vas do detalja u smislu edukacije, znanja i veština koje posedujete, pa po automatizmu ulazite odmah u uži izbor. 

Naša otpusna lista sadrži Vaš profesionalno napisani CV u bojama kompanije u kojoj tražite posao, ciljano su potencirane veštine koje posedujete koje smo Vas predhodno mučili da ih steknete, priznati međunarodni sertifikati u kojima je precizno ocenjeno Vaše znanje stranih jezika, poznavanja office365 paketa, pisma preporuka odrađene prakse koju ste pohađali kod naših kooperanata, kao i naše pismo preporuke koje govori da mi kao centar garantujemo da ste kod nas prošli celokupnu pripemnu edukaciju i testiranja, a da je na poslodavcu i njegovoj HR službi samo da pogleda te papire i po želji nas pozove kako bi potvrdio napisano. 

KAKO SVE FUNKCIONIŠE?

Procedura je jednostavna i ako naidjete bilo gde na intenetu na reči pitajprofu, profa.rs klinika za obrazovanje setite se nas. Tri web sajta vode do nas i to: www.icepd.edu.rs, www.profa.rs, www.pitajprofu.com
Za zakazivanje konsultacija, evo jednostavno kliknite OVDE

Da to je prvi korak. Zakažite besplatne konsultacije i dogovaramo se ili za online konsultacije ili da dodjete do nas, kako god je vama lakše. U 45 minuta razgovora sa Vama i roditeljima ako dolazite sa njima, definisaćemo naš zajednički cilj i onda idemo prema njegovom ostvarenju. 

Po potrebi uradićemo magnetnu rezonacnu Vašeg dosadašnjeg znanja, uradite par međunarodno priznatih testova ličnosti, ciljanu profesionalnu orjentaciju i dobiti potrebne inpute, kako bi imali jasnu sliku trenutne pozicije na kojoj se nalazimo i krećemo sa radom paralelno na više frontova. Sada Vi stupate na podijum. Mi smo sada profesori koji Vas uče, usmeravaju, ohrabruju, ali je sve na Vama.

Naš rad je samo neophodnih 20% do ostvarenja cilja, vaše deo je 80%. Teško? Jeste, znamo, ali menje je nego da 4 ili više godina idete na razne fakultete, učite i potrebno i nepotrebno, padate ispite i stresirate se. Zapamtite,  mi sada imamo cilj i idemo prema njemu. Na putu do cilja postoje razne prepreke, ali zajedno smo jači i nema odustajanja kada jednom krenemo. Nema izgovora, jer sve se može, a kako je to jedan od mojih omiljenih profesora umeo da kaže: „Hajde molim te, pa nauče onog međeda u cirkusu da vozi biciklo, a ti ovo malo nisi umeo da naučiš?“.

Naš slogan pored Pitaj Profu je i mi ćemo Vam pokazati put, ali ćete sami morati da ga pređete !